AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADESSegons l’ establert a la Llei 15/99 de 13 de Desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i a la Llei 34/2002 11 de juliol de Serveis de Societat de la Informació i del Comerç electrònic, l’ informem del següent:

1. Identificació
Denominació Social: Cuina de la Terra SLU
Cif:B25772393
Domicili del Centre: Bobalà, 8, 25004 Lleida
Telèfon: 973221159
Correu e-: info@ferreruela.com

2. Drets de propietat industrial i intel·lectual
Els texts, imatges i la resta de continguts d’ aquesta web, són propietat de Cuina de la Terra SLU, així doncs, queda prohibida la seva divulgació, utilització, transmissió, distribució, reproducció i transformació total o parcial en qualsevol suport, dels continguts de la mateixa, sense el previ consentiment del seu titular.

3. Protecció de dades de caràcter personal
Per poder fer consultes i/o reserves mitjançant el nostre formulari de contacte, ens haurà de facilitar certes dades personals, la veracitat dels quals són responsabilitat de vostè.
Les seves dades, passaran a formar part d’ un fitxer degudament notificat al Registre de la Agencia Española de Protecció de Datos, el titular del qual és Cuina de la terra SLU, amb la finalitat de donar curs a la seva sol-licitud.
Vostè pot exercir els drets d’ accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-se per escrit a restaurant Ferreruela, Cuina de la Terra, C/ Bobalà, 8, 25004 de Lleida.

4. Exclusió de responsabilitat
Qualsevol informació relacionada amb Restaurant Ferreruela, cuina de la Terra que es pogués trobar o distribuir-se a través d’ altres webs, correus electrònics, o d’ altres, únicament es consideraran veraces si consten o han constat al nostre lloc web.
L’ usuari admet conèixer l’ existència a la xarxa de virus informàtics i s’ altres elements nocius. És l’ usuari qui ha de disposar d’ eines adients per a la detecció i desinfecció dels mateixos sense que Restaurant Ferreruela, Cuina de la Terra sigui responsable dels danys produïts als equips de l’ usuari durant el seu accés al lloc web.
Està totalment prohibit utilitzar qualsevols dels continguts i serveis amb finalitats il-lícites o lesius dels drets i interessos de Cuina de la Terra o de tercers, o que de qualsevol manera pugui fer mal bé, inutilitzar o impedir el normal funcionament del portal.

5. Cookies
Aquest lloc web no fa ús de cookies.